Programmeren van de pomp

Hoe verbind ik mijn Guardian™-zender en mijn MiniMed™ 700-serie?

De pomp en zender aan elkaar koppelen:

• Sluit de zender aan op de oplader. Laad de zender volledig op. Laat de zender op de oplader aangesloten.
    Opmerking: Als de zender volledig opgeladen is, gaan beide lampjes op de oplader uit. Zie de gebruiksaanwijzing bij de zender voor meer informatie.
  • Druk in het beginscherm op Selecteren en selecteer vervolgens Gekoppelde apparaten.
  • Houd de zender (die nog steeds op de oplader aangesloten is) naast de pomp.
  • Selecteer Koppel nieuw apparaat. Het Zoeken...-scherm verschijnt.
    Opmerking: Het zoekproces kan tot 20 seconden duren.
  • Haal de zender uit de oplader. Het lampje op de zender knippert 10 keer en gaat uit. Het Selecteer apparaat-scherm verschijnt en toont een lijst met beschikbare apparaten.
  • Selecteer het CGM-apparaat dat overeenkomt met het serienummer dat achter op de zender staat.
  • Controleer of het serienummer van de zender op het pompscherm overeenkomt met het serienummer achter op de zender. Selecteer Bevestigen.

Heeft u het antwoord niet gevonden?

Neem contact met ons op

Ga naar de pagina Contact