Programmeren van de pomp

Hoe verbind ik mijn Accu-chek meter en mijn MiniMed™ 700-serie?

De MiniMed 780G-insulinepomp met een smart-verbinding kan worden gekoppeld aan maximaal vier Accu-Chek Guide Link-meters.

De meter klaarmaken voor koppeling aan de pomp:

• Zet de meter aan met de OK-knop.
  • Selecteer Instellingen.
  • Selecteer Draadloos.
  • Selecteer Ja als de bevestigingsmelding op het scherm van de meter verschijnt. Of selecteer Koppelen als de bevestigingsmelding niet verschijnt.

Het serienummer van de meter wordt weergegeven op het scherm van de meter. De meter kan nu aan de pomp worden gekoppeld.

De pomp klaarmaken voor koppeling aan de meter:

• Druk in het beginscherm op Selecteren en selecteer vervolgens Gekoppelde apparaten.
  • Selecteer Koppel nieuw apparaat. Het Zoeken...-scherm verschijnt. Wanneer de pomp klaar is met zoeken, verschijnt het Selecteer apparaat-scherm.
  • Selecteer de meter die overeenkomt met het serienummer op het scherm van de meter. Als het correcte serienummer niet verschijnt, selecteert u Opnieuw zoeken.
  • Als de serienummers op de schermen van de pomp en meter overeenkomen, selecteer dan Bevestigen.

Bij een geslaagde verbinding wordt de melding "Koppelen geslaagd!" op de pomp weergegeven.

Heeft u het antwoord niet gevonden?

Neem contact met ons op

Ga naar de pagina Contact